top of page

PROTEÏNE SHAKE VEGAN

proteineshake.png

Wil jij plantaardige eiwitten gebruiken ter aanvulling op jouw gezonde levensstijl? Dan haal jij met deze shake een echte proteïnebom in huis! Per shake krijg jij maar liefst 15 gram plantaardige eiwitten binnen.

Wat doet deze plantaardige eiwitshake voor mijn lijf?

Eiwitten zijn onderdeel van de bouwstenen die jouw lichaam nodig heeft om sterk en fit te blijven. In onze plantaardige eiwitshake zitten naast plantaardige eiwitten ook belangrijke vitamines, mineralen, gezonde vetten en vezels. Door de toevoeging van havermout zitten er langzame koolhydraten in de shake, die zorgen voor een langer verzadigd gevoel. Zo krijg jij weer controle over jouw hongergevoel. 

 

De vegan proteïne shake ondersteunt jouw lichaam:

  • bij het in stand houden van sterkte botten en het behoud van een normale werking van de spieren; bij het reguleren van de hormonale activiteiten door de vitamine B6;

  • het selenium houdt je haren sterk, draagt bij aan het behoud van normale nagels en is essentieel voor de productie van schildklierhormonen;

  • de magnesium activeert je natuurlijke energie in het lichaam en bevordert daarmee de energiestofwisseling.

 

Deze vegan eiwitshake is volledig natuurlijk

De Proteïne Shake Vegan Balance is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en is volledig natuurlijk geteeld, zonder kunstmest of andere bestrijdingsmiddelen. Ben jij veganist of vegetariër? Dan kan jij met een gerust hart onze plantaardige eiwitten gebruiken. Daarnaast is deze eiwitshake zeer geschikt voor mensen met een lactose of glutenintolerantie, omdat deze er simpelweg niet in zitten.

bottom of page