top of page
Energetische coaching Eddy Nelissen

ENERGETISCHE COACHING

Energetische coaching is de verzamelnaam voor alle vormen van coaching die werken met energieën, intentiekracht, healing of andere spirituele methodes. Mijn manier van coaching wordt ook holistische coaching genoemd. Het begrip 'holistisch' betekent dat ik kijk naar jouw gesteldheid als geheel, dus zowel fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Mijn doel is om je te begeleiden bij energetische blokkades en verstoringen, je lichaam en geest opnieuw in balans te brengen en het zelfhelend vermogen te stimuleren. Daarvoor zet ik verschillende middelen in die ik door opleiding en ervaring ter beschikking heb. Denk hierbij aan Reiki, meditatie, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mijn ervaringsdeskundigheid met burn-out. Over Reiki therapie lees je alles op deze website. Hieronder meer uitleg over de andere thema's.

MEDITEREN KUN JE LEREN

De wereld lijkt steeds sneller te draaien. Het is dan ook heel belangrijk om af en toe even pas op de plaats te maken. Om tot rust te komen en om tijd en aandacht te besteden aan je eigen lichaam en geest. Er zijn tal van manieren waarop je jezelf deze rust kunt gunnen, zoals sporten en muziek luisteren. Ook meditatie is een goede manier om je geest tot rust te brengen.

Er zijn verschillende soorten meditatie en meditatie-oefeningen. Denk hierbij aan ademmeditatie, mantrameditatie, visualisatiemeditatie, chakrameditatie, loopmeditatie, zitmeditatie en lichaamsmeditatie of bodyscan.

Tijdens een coaching sessie kan ik je op een praktische en eenvoudige manier leren hoe je kunt mediteren.

Enkele voordelen van meditatie:

• verlaagd stressniveau

• leren om naar jezelf te luisteren

• mindfulness - in het hier en nu zijn

Energetische Behandeling: Services

ACCEPTANCE AND COMMITMENT THERAPY (ACT)

In 2012 heb ik na een waardevolle tip deelgenomen aan de opleiding ACT voor professionals. Ik was een vreemde eend in de bijt tussen alle therapeuten, psychologen en zorgprofessionals. Toch heb ik een heleboel opgestoken van deze opleiding en de deelnemers. En zij ook van mij. Ik ben nog iedere dag gebaat bij de principes van deze therapie, die eigenlijk meer een manier van leven is. In ACT wordt mensen namelijk geleerd zich te richten op zaken die ze op directe wijze kunnen beïnvloeden, zoals hun eigen gedrag. In plaats van controle proberen te krijgen over ervaringen die niet direct te beïnvloeden zijn, zoals emoties en gedachten. Een acceptatiegerichte houding is daarbij belangrijk. Het vechten tegen onvermijdelijke zaken gaat namelijk uiteindelijk ten koste van een waardevol leven.

Ik pas de principes van ACT graag toe tijdens energetische coaching, zodat jij er ook je voordeel mee kunt doen.

PRIJS

Particulieren
(prijzen zijn inclusief BTW)
€ 50,- kennismakingsgesprek en plan van aanpak

€ 85,- per uur coaching
TIP: kijk ook hieronder in het paase vak naar mogelijke vergoeding door de werkgever

Zakelijk 
(prijzen zijn exclusief BTW)

€ 75,- kennismakingsgesprek en plan van aanpak
€ 120,- per uur coaching
 
Voor meer informatie en het boeken van een kennismakingsgesprek:
06 - 33 75 83 72
efmg.nelissen@gmail.com
Of stuur een bericht via Whatsapp of het
contactformulier.

VERGOEDING

Jouw werkgever heeft waarschijnlijk budgetten voor opleiding, ontwikkeling, preventie, 'eigen keuze' of vitaliteit beschikbaar. Vaak is de werkgever daarom bereid de kosten van een persoonlijk ontwikkeltraject te vergoeden. 
Vanuit de Wet Verbetering Poortwachter heeft jouw werkgever zelfs een plicht om jou te ondersteunen bij preventie of herstel en een toekomstige duurzame inzetbaarheid. Ik help je graag om het gesprek met jouw werkgever aan te gaan. 

bottom of page