top of page
Reiki therapie Eddy Nelissen

REIKI THERAPIE
ENERGETISCHE BEHANDELING

Reiki is een oeroude, eenvoudige en effectieve behandelingsmethode waarbij met handoplegging wordt gewerkt. Het Japanse woord Reiki betekent ‘universele levensenergie’. Reiki is in feite niets meer dan het doorgeven en ontvangen van deze universele levensenergie. Het is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert van fysieke, mentale, emotionele, energetische en zelfs spirituele blokkades. Stroomt je energie niet goed door de energiebanen, dan kan dat klachten geven. Met Reiki bevorder je het zelfgenezend proces van je lichaam. Dit heeft een positief effect op blokkades, waardoor deze kunnen oplossen. Als je je openstelt voor Reiki, zal je de werking ervan ervaren. Ook als je (nog) geen klachten hebt. Zie het dan als een periodieke onderhoudsbeurt.

Tijdens de behandeling geef ik energie door met mijn handen op de plekken van je lichaam die aandacht nodig hebben. Ik leg mijn handen op de betreffende plek(ken) of hou ze erboven. Bovendien werk ik op de 7 hoofdchakra's. Dit zijn energetische krachtpunten in je lichaam die met elkaar in verbinding staan. Ze hebben elk hun eigen taak om te zorgen voor lichamelijke gezondheid, emotionele stabiliteit en geestelijke helderheid. 

ERVAAR HET EFFECT

Reiki is geen vervanger van de reguliere geneeskunde, maar wel een waardevolle aanvulling erop. Voor Reiki, net als voor vele andere alternatieve geneeswijzen, is geen wetenschappelijk bewijs. Wel is er veel onderzoek naar gedaan. Feit is dat Reiki in de praktijk bewezen effectief is. Ook in mijn praktijk.

Een aantal voorbeelden waarbij de Reiki- of energetische behandeling heeft gezorgd voor oplossing of verlichting van de klachten is:

• spierpijn | rugpijn | gewrichtspijn

• klachten bij keel, neus en oren

• maagpijn | buikpijn | darmklachten

• hielspoor

• (cluster)hoofdpijn | migraine

• artrose

• stress | paniekaanvallen 

• overspannen | burn out | depressie

• vermoeidheid | slapeloosheid

• menstruatie | overgangsklachten

RUST & ONTSPANNING

Wetenschappelijk is aangetoond dat tijdens de behandeling bij de ontvanger grote hoeveelheden oxytocine worden aangemaakt. Dit hormoon zorgt ervoor dat je ontspant. Dat is wat je tijdens en na een behandeling ook zult voelen: een weldadige rust en ontspanning.

 

Tijdens de behandeling kun je verschillende dingen voelen of ondervinden, zoals bijvoorbeeld: warmte of kou, tintelingen, borrelen van de buik, licht worden in het hoofd,  spiertrekkingen of gapen. ​Soms vallen mensen ook ontspannen in slaap. Een enkele keer komt het voor dat er niks gevoeld wordt. Maar ook dan doet de behandeling zijn werk.

Ik weet inmiddels uit ervaring dat er voor een optimaal effect gemiddeld 3 tot 5 behandelingen nodig zijn. Soms meer, soms minder. Dit is uiteraard afhankelijk van de klacht of aandoening. Ook als je geen klachten hebt, is een Reiki behandeling weldadig en ontspannend.  

Het is belangrijk om na een Reiki healing veel water te drinken om vrijgekomen onzuivere stoffen af te voeren.

Energetische Behandeling: Services

PRIJS

Particulieren
(prijzen zijn inclusief BTW)
€ 55,- per behandeling (45-60 minuten inclusief evaluatie)

€ 29,- plaatselijke behandeling (20-30 minuten per plek)
€ 250,- kuur van 5 behandelingen
TIP: kijk ook hieronder in het paarse vak naar mogelijke vergoeding door de werkgever

Zakelijk 
(prijzen zijn exclusief BTW)

€ 80,- per behandeling (45-60 minuten inclusief evaluatie)
€ 40,- plaatselijke behandeling (20-30 minuten per plek)

€ 350,- kuur van 5 behandelingen

Voor meer informatie en het boeken van een energetische behandeling of kuur:
06 - 33 75 83 72
efmg.nelissen@gmail.com
Of stuur een bericht via Whatsapp of het
contactformulier.

VERGOEDING

Particulieren
Mijn Reiki behandelingen en holistische therapie worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Reiki moet echter toegankelijk zijn voor iedereen, ook voor jou! Daarom hanteer ik tarieven die voor een ieder betaalbaar zijn. Het is een investering in jezelf waarvan je veel profijt zult hebben. Kijk ook maar eens naar de
reviews op de homepage.

Zakelijk
Jouw werkgever heeft waarschijnlijk budgetten voor opleiding, ontwikkeling, preventie, 'eigen keuze' of vitaliteit beschikbaar. Vaak is de werkgever daarom bereid de kosten van een persoonlijk ontwikkeltraject te vergoeden. 
Vanuit de Wet Verbetering Poortwachter heeft jouw werkgever zelfs een plicht om jou te ondersteunen bij preventie of herstel en een toekomstige duurzame inzetbaarheid. Ik help je graag om het gesprek met jouw werkgever aan te gaan. 
Graag verwijs ik je ook naar mijn pagina energetische coaching. Mijn doel is om je te begeleiden bij energetische blokkades en verstoringen, je lichaam en geest opnieuw in balans te brengen en het zelfhelend vermogen te stimuleren. Daarvoor zet ik verschillende middelen in die ik door opleiding en ervaring ter beschikking heb. Denk hierbij aan Reiki, meditatie, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mijn ervaringsdeskundigheid met burn-out.

bottom of page